Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вчений, лікар, економіст: хто з мешканців Дніпропетровщини отримав почесні звання

Вчений, лікар, економіст: хто з мешканців Дніпропетровщини отримав почесні звання
4 Лис 2019 18:40 | Обласні новини

Народний художник України та заслужені працівники у різних галузях — такі почесні звання отримали 19 мешканців Дніпропетровської області. Серед відзначених – вчений, лікар, економіст, металург, машинобудівники, вчителі, митці. Указ про присвоєння почесного звання підписав Президент України Володимир Зеленський. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Звання «Народний художник України» присвоїли визначному монументалісту Дніпропетровщини В’ячеславу Данилову. Його роботи можна побачити в різних куточках міста. Найвідоміші – барельєфи театрів опери та балету, ім. Шевченка, діорами, органної зали, консерваторії.

Серед відзначених Президентом України – токар, оператор, випробувач, електрозварювальник та слюсарі Південмашу.

Звання «Заслужений вчитель» отримала ветеран педагогічної праці Катерина Клименко. Майже 60 років вона віддала дітям. Працювала в початкових класах дніпровських шкіл №2 та 139.

«Найголовніше в моєму житті – любов до дітей. Зрозуміла, що це моє, коли сама була школяркою. Приємно, що держава відзначила мою працю, – поділилася Катерина Клименко. – І зараз до мене можуть завітати учні. Майже всі вони досягли поставленої мети, обрали професію до душі».

Оставить комментарий

avatar
250