Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина на 100% забезпечена безкоштовними вакцинами від дифтерії

Дніпропетровщина на 100% забезпечена безкоштовними вакцинами від дифтерії
4 Лис 2019 13:55 | Обласні новини

Дніпропетровська область стовідсотково забезпечена вакцинами від дифтерії. Лікарі наголошують: аби захиститися від смертельно небезпечної хвороби, робити щеплення слід і дітям, і дорослим. Вже пройшов процедуру голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. Власним прикладом прагнув спонукати інших мешканців області потурбуватися про власне здоров’я. 

«В Україні зафіксовані випадки захворювання на дифтерію – постраждали вже понад 20 людей. На щастя, хвороба поки що оминає нашу область. Проте задля власної безпеки та безпеки оточуючих маємо робити щеплення. Тим паче, на Дніпропетровщині є всі можливості для цього. Всіх запрошую: прийдіть до амбулаторії та вакцинуйтеся. Це швидко та неболяче», – наголосив очільник області Олександр Бондаренко. 

За словами голови ОДА, в регіоні лише 52% дітей та 60% дорослих вакциновані від дифтерії.

«Процедура безкоштовна. Кожна амбулаторія має достатню кількість вакцини. Проблема тільки в тому, що деяких людей зупиняють страшилки про якість вакцин або умови їх зберігання. Це недолугі міфи», – розповів директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк. 

Оставить комментарий

avatar
250