Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Діячі Дніпропетровщини отримали почесні звання

Діячі Дніпропетровщини отримали почесні звання
1 Лис 2019 18:15 | Обласні новини

Народний художник України та заслужені працівники у різних галузях. Такі почесні звання отримали 19 мешканців області. Серед відзначених – вчений, лікар, економіст, металург, машинобудівники, вчителі, митці. Указ про присвоєння почесного звання підписав Президент України Володимир Зеленський. Посвідчення та відзнаки вручив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Ці почесні звання – данина поваги тим, хто розбудовує рідний край та Україну. Своєю багаторічною сумлінною працею ви прославляєте Дніпропетровщину. У кожного з вас – свій шлях, доля, історія. Та всі ви досягли чогось визначного у професії та житті. За це всім вам – велика шана!», – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Звання «Народний художник України» присвоїли визначному монументалісту Дніпропетровщини В’ячеславу Данилову. Його роботи можна побачити в різних куточках міста. Найвідоміші – барельєфи театрів опери та балету, ім. Шевченка, діорами, органної зали, консерваторії. Кругла зала будівлі ОДА також прикрашена руками митця.

Оставить комментарий

avatar
250