Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонт вулиці Херсонської у Нікополі завершать навесні 2020 року

Ремонт вулиці Херсонської у Нікополі завершать навесні 2020 року
1 Лис 2019 12:55 | Обласні новини

У Нікополі капітально відремонтували 2,5 кілометри вулиці Херсонської. Залишилося встановити знаки, нанести розмітку та облаштувати тротуари. Ці роботи підрядник має виконати вже навесні 2020 року. Таку задачу поставив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко під час робочої поїздки до Нікопольського району.

«Нині плануємо капітальний ремонт доріг на 2020-й, аналізуємо трафік. Коли в грудні прийматимуть обласний бюджет, вже буде чіткий список пріоритетних автошляхів. Тих, які наступного року оновимо в першу чергу, – розповів Олександр Бондаренко. – Комунальні дороги ремонтувати будемо тільки на умовах співфінансування. Частину коштів виділятиме область, частину – місто. Місцева влада також має відчувати свою відповідальність».

Інша ситуація склалася з ремонтом вулиці Херсонської у Нікополі. Дорогу, яка знаходиться на балансі міста, оновили виключно обласним коштом.

«Своїми силами місто не могло впоратися з таким ремонтом. Його вартість більша, ніж річний бюджет на потреби ЖКГ Нікополя, – пояснив начальник управління благоустрою та інфраструктури комунального господарства Нікополя Всеволод Зінченко. – Ця дорога дуже важлива і для міста, і для всієї області. Херсонська – частина траси національного значення Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Щодня тут проходить до 400 вантажівок та проїжджає 1,5 тис інших машин. При цьому покриття було в жахливому стані ­– люди навіть на мітинги через це виходили». 

Оставить комментарий

avatar
250