Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Особлива історія: як на Криворіжжі лебедя повернули до зграї (Фото)

Особлива історія: як на Криворіжжі лебедя повернули до зграї (Фото)
29 Жов 2019 20:40 | Обласні новини

Декілька тижнів тому на городі мешканців смт. Софіївка Дніпропетровської області опинився лебідь. Люди прихистили птаха, відгодували його, а днями прилаштували до зграї його пернатих родичів. Повідомляє «Рудана».

Місце на річці Кам’янка у селищі Ізлучисте є рідною домівкою лебедя Васі. До Софіївки звідси понад 10 кілометрів. Саме таку відстань, ймовірно, і пролетів птах перед падінням. Місцеві мешканці помітили, що у тутешній зграї не вистачає одного лебедя.

«Ми завжди рахуємо їх з весни й до осені. А це ми помітили, що було 8 молодих та 2 старших. І вже потім глянули, що тільки 7 і 2. Побачили у фейсбуці публікацію, вирішили зателефонувати. Ми подумали, правда, що це може бути наш», – розповіла місцева мешканка Людмила.

Тимчасові господарі одразу ж погодилися привезти птаха. Лебідь зістрибнув з пірсу у воду та швидко поплив. Заблукалого птаха одразу ж прийняла зграя.

Чотири тижні лебідь прожив із сім’єю Ані. Дівчина встигла полюбити птаха і розповіла журналістам, що дуже сумуватиме за ним та приїзджатиме його провідувати.

Оставить комментарий

avatar
250