Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Замість сміття – квіти: на Дніпропетровщині реалізовують новий проект (Фото)

Замість сміття – квіти: на Дніпропетровщині реалізовують новий проект (Фото)
28 Жов 2019 15:40 | Обласні новини

Учні Слобожанського НВК № 1 навчають однолітків, молодших школярів та навіть дорослих слобожанців, у першу чергу своїх батьків, сортуванню сміття. Діти визначили для себе пріоритетом у житті: «Хочемо жити в чистій країні!».

Директор школи Світлана Голєндяєва розповідає: «Це вже не перша ініціатива, яку втілюють в життя наші учні, так у нашому закладі за ініціативи старшокласників з’явилось шкільне радіо, дендропарк, тир. Адже ми вчимо дітей бути відкритими для нових знань і інновацій, крокувати в ногу з часом, і навіть випереджаючи його. А головне, що наші педагоги прагнуть донести дітям – це те, що саме вони господарі на цій землі, в їхніх руках завтрашній день».

Такий позитивний досвід школярів уже не раз відзначався на обласному та навіть Всеукраїнському рівнях. Днями учень 11 класу Микита Сірідюк, автор наукової роботи МАН «Сортуй сміття, щоб покращити життя», отримав чергову перемогу на обласному конкурсі юних натуралістів – 2019 за напрямком «Практична природоохоронна робота та екологія» в номінації «Живи, Земле» – почесне І місце.

Оставить комментарий

avatar
250