Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Що вирішили депутати на сесії Дніпропетровської обласної ради

Що вирішили депутати на сесії Дніпропетровської обласної ради
25 Жов 2019 16:40 | Обласні новини

Зміни до бюджету, закінчення формування ОТГ, погашення боргів Аульського водоводу, нова програма «Електронна Дніпропетровщина» та інше. Що вирішили депутати на XVIII сесії обласної ради?

Прийнято рішення про Перспективний план області. Таким чином Дніпропетровщина повністю завершує формування об’єднаних територіальних громад. Цьому передувала кропітка робота спеціальної групи обласної ради та адміністрації. Згідно цього плану в області має бути створено 97 ОТГ.

Аби ліквідувати загрозу відключення води для мешканців Дніпра та Кам’янського, з бюджету виділено 20 млн грн на погашення боргів «Аульского водоводу». Ці кошти допоможуть вирішити проблеми із електропостачанням та забезпечити населення безперебійним постачанням води.

Депутати проголосували за виділення 12,3 млн грн на продовження та завершення інвестиційних проектів, 34,9 млн грн на розвиток системи охорони здоров’я. Для додаткових надходжень у бюджет, після проведених відкритих конкурсів, депутати надали дозвіл на передачу в оренду комерційному сектору, 33 об’єкти нерухомого майна, загальна площа яких складає 2 903,17 м кв.

Оставить комментарий

avatar
250