Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрали автомобіль та скутер (Фото)

На Дніпропетровщині викрали автомобіль та скутер (Фото)
23 Жов 2019 18:40 | Обласні новини

Протягом доби поліцейські Новомосковського відділу поліції  відшукали викрадені транспортні засоби та встановили зловмисників. Повідомляють в ГУ ГП України у Дніпропетровській області.

19 жовтня  до поліції звернувся  місцевий житель та повідомив, що невідома особа викрала  його скутер марки «SpeedGear». Поліцейським чоловік розповів, що залишив транспорт у дворі  біля під’їзду будинку, пішов до квартири,  а коли вийшов  — виявив його відсутність.

22 жовтня поліцейські кримінальної поліції розшукали викрадений транспортний засіб та встановили підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що проходив вночі повз будинку, побачив без догляду моторолер і вирішив скористатися цим. Взяв транспорт та відтягнув його з подвір’я до свого гаражу. Транспортний засіб вилучили та повернули власнику.

Того ж дня до  поліції  звернувся  власник  автомобіля «Opel Vectra», який повідомив, що залишив авто на вулиці біля будинку на ніч, а вранці транспорту вже не було. Для встановлення обставин на місце події була направлена слідчо-оперативна група. Протягом кількох годин на узбіччі дороги біля автозаправної станції поліцейські відшукали викрадений автомобіль. Також оперативники  встановили зловмисника, який  незаконно  заволодів чужим майном. Ним виявився 23-річний мешканець Новомосковського району, який вже надав поліції пояснення з приводу скоєного.

Оставить комментарий

avatar
250