Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Німеччина прагне співпрацювати з Дніпропетровщиною в ІТ-галузі

Німеччина прагне співпрацювати з Дніпропетровщиною в ІТ-галузі
23 Жов 2019 13:45 | Обласні новини

Дніпропетровщина готова відкрити нову сторінку у взаємовідносинах з Німеччиною. Перш за все, зацікавлена у більш активному залученні іноземних інвестицій. Зокрема, у промислову, аграрну та ІТ галузі.  Спільні точки дотику обговорили під час зустрічі голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко і Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина Штефан Кайль.

«Дуже вдячні Німеччині за підтримку, яку вона надає Україні і регіону з самого початку війни на Донбасі. Не менш важлива для Дніпропетровщини й економічна співпраця з цією країною. Адже маємо регіон великих можливостей. Один із пріоритетів нашої команди – залучення прямих іноземних інвестицій. Зі свого боку гарантую потенційним німецьким партнерам прозору процедуру оформлення документів, відсутність бюрократичних перепон та повну підтримку інвестпроєктів із боку облдержадміністрації», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. 

На сьогодні доля німецьких інвестицій у загальному обсязі іноземних вливань в область складає близько 20%. Тобто кожен п’ятий долар інвестований у регіон саме Німеччиною.

Оставить комментарий

avatar
250