Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відтепер закупівлі у системі Prozorro можна робити в онлайн-магазині

Відтепер закупівлі у системі Prozorro можна робити в онлайн-магазині
17 Жов 2019 17:55 | Обласні новини

Публічні закупівлі тепер можна робити і у Prozorro Market. Зручно і бізнесменам, і держзамовникам. Спрощена процедура – для невеликих закупівель до 200 тис грн. Новинки у системі Prozorro обговорили на безкоштовному семінарі у Дніпропетровській ОДА. 

«Вчора Президент України підписав нову редакцію закону про публічні закупівлі. Акт вступить у дію через півроку. За цей час необхідно роз’яснити учасникам всі новації, аби вони могли підготуватися до змін у процедурі закупівель. З цією метою розпочали тур великими містами України. Проводимо зустрічі з підприємцями та замовниками», – зазначив голова громадської організації «Громадський контроль» Денис Селін.

Серед новинок у Prozorro – створення електронного каталогу.

«Декілька місяців тому «відкрили» онлайн-магазин. Спочатку в пілотному форматі, та зараз він доступний і для учасників закупівель із інших регіонів, – розповів заступник директора держпідприємства «Прозорро» Андрій Кузьменко. – Тепер дуже просто закуповувати недорогі товари. Замовникам не треба готувати тендерну документацію, виписувати кваліфікаційні та технічні вимоги, чекати, поки пройде процедура. Все – як у звичайному онлайн-маркеті».

Оставить комментарий

avatar
250