Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За 9 місяців 2019 року на Дніпропетровщині сталося майже 6 тис ДТП

За 9 місяців 2019 року на Дніпропетровщині сталося майже 6 тис ДТП
17 Жов 2019 13:25 | Обласні новини

Майже 6 тис аварій сталося на автошляхах Дніпропетровської області у 2019-му. Їх кількість порівняно з минулим роком зросла, наголосили на нараді щодо безпеки дорожнього руху у Дніпропетровській ОДА. Під час зустрічі представники обласної влади, громад, правоохоронних органів радилися, як підвищити рівень свідомості водіїв та скоротити кількість ДТП.

«Часто ДТП ділять життя людей на «до» та «після». Ламаються долі, гинуть люди. При цьому зберегти здоров’я чи життя нерідко може дрібниця: пристебнутий ремінь безпеки, трохи знижена швидкість, виконання елементарних правил дорожнього руху. З цією істиною маємо достукатися до розуму наших людей», – наголосив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко. 

За словами начальника управління ГУНП у Дніпропетровській області Максима Очеретяного, у 2019 році поліцейські затримали понад 9 тис п’яних водіїв. Це більше, ніж за весь попередній рік. Збільшилася й кількість тих, хто не користується ременями безпеки. Цьогоріч на таких водіїв склали 26 тис протоколів.

Оставить комментарий

avatar
250