Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У спорткомплексі «Прометей» Кам’янського облаштують мультифункціональну залу-трансформер 

У спорткомплексі «Прометей» Кам’янського облаштують мультифункціональну залу-трансформер 
16 Жов 2019 18:35 | Обласні новини

Величезна баскетбольна зала із професійним паркетом рівня NBA, що за декілька годин легко перетворюється у тенісний корт із сучасним хардпокриттям. Такий багатофункціональний «трансформер» вже наступного року з’явиться у реконструйованому корпусі спорткомплексу «Прометей» у Кам’янському. Це дозволить проводити в одній залі турніри національного та міжнародного рівнів з баскетболу, волейболу та тенісу. Про це стало відомо під час робочої поїздки голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка до міста Кам’янське.

«У великій залі створена вся інфраструктура, є трибуна на 780 місць. Можна проводити змагання національного рівня і з тенісу. Для цього необхідно під паркет покласти хардовий шар. Баскетбольне покриття розбірне – його демонтаж займає декілька годин. Після облаштування тенісного покриття зверху знов викладуть паркет. Зала легко «трансформуватиметься» залежно від потреб спортсменів», – зазначив Олександр Бондаренко.

Один із корпусів величезного спорткомплексу «Прометей» у Кам’янському реконструювали обласним коштом. Роботи завершили цьогоріч. Облаштували велику залу із професійним паркетом. Там тренуються професійні команди, проходять чемпіонати України з баскетболу та волейболу. Для юних тенісистів –  сучасні корти із хардпокриттям.

Оставить комментарий

avatar
250