Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З початку 2019-го на Дніпропетровщині понад 200 сиріт влаштували у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу

З початку 2019-го на Дніпропетровщині понад 200 сиріт влаштували у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу
15 Жов 2019 10:05 | Обласні новини

Цьогоріч на Дніпропетровщині створили 16 дитячих будинків сімейного типу та 11 прийомних сімей. До них влаштували 209 сиріт. Про це повідомили в службі у справах дітей Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Сім’я – найкраще місце для розвитку дитини. Шана й хвала людям, які беруть на виховання дітей-сиріт і дарують їм батьківську турботу, – зазначив начальник служби у справах дітей Дніпропетровської ОДА Віктор Візир. – У дитячих будинках сімейного типу виховують від 5 до 10 дітей. У прийомних сім’ях – до чотирьох дітей. Це можуть бути і власні сини та доньки батьків, і прийомні. З початку 2019-го в області утворили вже 27 таких осередків родинного затишку. У них влаштували 209 дітей».

Найбільше дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей з’явилося в 2019-му у Дніпрі, Кривому Розі, Синельниковому та Верхньодніпровському районі. Нові осередки для виховання сиріт створили в Апостолівському, Павлоградському, Покровському, Томаківському, П’ятихатському, Синельниківському, Новомосковському та Широківському районах.

Оставить комментарий

avatar
250