Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відроджується ще один об’єкт

На Дніпропетровщині відроджується ще один об’єкт
11 Жов 2019 20:40 | Обласні новини

З початку 90-х років жителі Марганця Дніпропетровської області мали можливість відпочивати у новому, на той час, парку «Ювілейний». На жаль, проіснував він не довго і сьогодні затишне та зручне у розташуванні місце потребує певних змін. Повідомляють у прес-службі Марганецької міської ради.

У серпні вперше у Дніпрі відбувся креативний захід Арт-резиденція «Аура міста», мета якого – втілення ініціатив активних марганчан, спрямованих на розвиток благоустрою. Завдяки ідеям активістів та участі їх у традиційному конкурсі «Громадський бюджет» у Марганці невдовзі з’явиться скейт-парк. Саме цю ідею вирішено втілити у життя за чисельними зверненнями жителів. Місце розташування визначили – парк «Ювілейний».

Також влада внесла пропозицію реконструювати даний об’єкт культурного відпочинку та надати йому нове життя. Разом з цим виникло питання назви – залишити стару чи придумати всією громадою нову. Для урахування думок марганчан на сайті міської ради проводиться опитування: «Як, на вашу думку, має називатися новий парк?» Долучайтеся до голосування та підтримайте вже запропоновані варіанти.

Оставить комментарий

avatar
250