Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Здоров’я та комфорт для всіх – ДТЕК продовжує підтримку громад

Здоров’я та комфорт для всіх – ДТЕК продовжує підтримку громад
10 Жов 2019 17:40 | Обласні новини

У селі Троїцьке на березі річки з’явилась комфортна зона відпочинку. А у Павлоградській районній лікарні в клініко-діагностичній лабораторії – нове сучасне обладнання.

Жителі громад знають, як зробити життя регіону комфортнішим, а ДТЕК із місцевою владою у цьому допомагають. На два проєкти спрямували 272 тисячі гривень, з них більшу частину – 160 тисяч гривень – вклала енергокомпанія.

Замість занедбаного пляжу тепер на березі річки розташувалися альтанки, гойдалки, пісочниці, місця для переодягання, рибацький пірс, навіси зі столами та лавицями. Ініціативні мешканці провели тут 5 толок: очистили дно річки та саму водойму, завезли пісок.

«Ми мріяли про такий пляж, тому коли дізналися, що  знову ДТЕК допоможе, зраділи і взялися до роботи!  Долучилися усі: і фермери, і місцева влада, і жителі! Тому і вийшло капітально – на роки!» – розповідає мешканка села Ірина Висторопська.

Павлоградська районна лікарня вже вдруге стала переможцем конкурсу. Минулоріч, за підтримки ДТЕК, медпрацівники почали осучаснювати клініко-діагностичну лабораторію (КДЛ) –  придбали обладнання та відремонтували гематологічне відділення. В цьому році продовжили ремонти та укомплектували відділення серології (дослідження властивостей сироватки крові). Придбали меблі, комп’ютери, центрифугу, сухо повітряний термостат та ін.

Оставить комментарий

avatar
250