Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина співпрацюватиме з Республікою Корея у галузі високих технологій 

Дніпропетровщина співпрацюватиме з Республікою Корея у галузі високих технологій 
9 Жов 2019 09:05 | Обласні новини

Дніпропетровщина розвиватиме відносини із Республікою Корея у сфері новітніх технологій. Про це йшлося на зустрічі очільника області Олександра Бондаренка із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Кі-Чан Квоном. 

«Дніпропетровщина зацікавлена у співпраці з іншими країнами та залученні іноземних інвестицій в розвиток регіону. Тому сподіваємося на активізацію співробітництва із Республікою Корея саме у бізнес-відносинах, особливо у сфері високих технологій. З боку адміністрації гарантуємо повну підтримку інвест-проектів та «зелений коридор» для їх реалізації», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Дніпропетровщина готова розвивати новітні технології спільно з партнерами із Республіки Корея в будівництві доріг, екологічній та аграрній сферах.

«Потенціал співробітництва обох країн дуже великий. Ми зацікавлені розвивати відносини у галузі торгівлі. Міжнародні інвестиції – також у сфері наших інтересів», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Кі-Чан Квон. 

Оставить комментарий

avatar
250