Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина та Могилівський обласний виконком Білорусі підписали меморандум про співпрацю 

Дніпропетровщина та Могилівський обласний виконком Білорусі підписали меморандум про співпрацю 
4 Жов 2019 17:15 | Обласні новини

Дніпропетровська область та Могилівський обласний виконавчий комітет Республіки Білорусь поглиблять співпрацю. Розвиватимуть торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво. Відповідний меморандум підписали голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко та голова Могилівського виконкому Леонід Заяц під час Другого форуму регіонів України та Білорусі у Житомирі. 

«Залучення іноземних інвестицій – один з головних наших пріоритетів. Це нові можливості для розвитку Дніпропетровщини – бізнесу, інфраструктури, медицини, освіти, культури. Завжди раді перейняти передовий досвід партнерів та поділитися власними напрацюваннями», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко. 

Сторони розвиватимуть співробітництво в галузях промисловості, сільського господарства, транспорту і торгівлі, йдеться в меморандумі. Спільні проекти планують втілювати і в сферах науки, техніки, освіти і охорони здоров’я. А ще – культури, туризму, спорту, місцевого самоврядування, екології.

Оставить комментарий

avatar
250