Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Група DCH готова інвестувати в реконструкцію дніпровського аеропорту

Група DCH готова інвестувати в реконструкцію дніпровського аеропорту
3 Жов 2019 14:05 | Обласні новини

Українська промислово-фінансова група DCH готова інвестувати в аеровокзальний комплекс міжнародного дніпровського аеропорту. Проект реконструкції летовища під час зустрічі у Дніпропетровській ОДА обговорили очільник області Олександр Бондаренко та президент групи DCH Олександр Ярославський.

«Сучасний міжнародний аеропорт – один з головних пріоритетів роботи Дніпропетровської ОДА. Реконструкція летовища, яке вже давно морально та фізично застаріло, дасть поштовх для розвитку всієї області. Це нові можливості для бізнесу, медицини, туризму та в цілому економіки регіону», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

За словами Олександра Ярославського, група DCH готова інвестувати в дніпровський аеропорт на умовах приватно-державного партнерства. Компанія вже має успішний досвід втілення подібного проекту в Харкові. Будівництво злітно-посадкової смуги коштувало 200 млн дол, аеровокзального комплексу – 107 млн дол. Завдяки оптимізації та сучасним технологіям у Дніпрі такі роботи обійдуться щонайменше на сто мільйонів доларів дешевше, вважає бізнесмен.

Оставить комментарий

avatar
250