Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА кращим освітянам регіону вручили обласну премію

У Дніпропетровській ОДА кращим освітянам регіону вручили обласну премію
3 Жов 2019 12:45 | Обласні новини

Традиційно на початку жовтня в Україні віддають шану освітянам. У Дніпропетровській ОДА двадцяти кращим педагогам регіону вручили щорічну обласну премію. Із професійним святом їх привітав голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Для мене це свято має особливе значення, оскільки в родині є педагоги. І я сам починав викладачем у Києво-Могилянській академії, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Важко переоцінити роль вчителя. Він – і обізнаний путівник у країну знань, і мудрий порадник. Той, хто розкриває в нас кращі чесноти і таланти. Дніпропетровщина багата на талановитих педагогів, кожен із яких виховав не одну тисячу представників різних професій, які нині розбудовують країну. Честь їм і хвала».

Щорічну обласну премію отримали вчителі, вихователі, викладачі, керівники шкіл, ліцеїв, гімназій, дитсадків, училищ, позашкільних закладів.

Вчителька Дніпропетровського обласного фізико-математичного ліцею-інтернату Тетяна Полякова викладає математику вже понад 30 років. Каже, педагогом стала за покликом серця. Зрозуміла, що це її справа, тільки-но стала біля дошки в класній кімнаті.

Оставить комментарий

avatar
250