Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Бізнес-спільнота та громадськість Дніпропетровщини зустрілися з головою Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики

Бізнес-спільнота та громадськість Дніпропетровщини  зустрілися з головою Комітету Верховної Ради України  з питань податкової та митної політики
21 Бер 2019 13:25 | Обласні новини

Днями на базі Головного управління ДФС у Дніпропетровській області відбулася зустріч народного депутата України, голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, ідеолога левової частки законодавчих ініціатив щодо змін у податковому законодавстві Ніни Южаніної з представниками бізнесу та громадськості Дніпропетровського регіону. На зустрічі були присутні члени Громадської ради при ГУ ДФС, представники Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області, керівник Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації та представники Європейської Бізнес Асоціації у м. Дніпрі. У заході також взяли участь керівництво та представники фіскальної служби області.

Відкрила зустріч очільник ГУ ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук, яка привітала гостю та учасників заходу і висловила впевненість у плідному та конструктивному діалозі під час спілкування з Ніною Южаніною.

«Діалог з аудиторією – це основа для встановлення безпосереднього контакту з бізнесом та громадськістю, впровадження нових реформ податкового та митного напрямку та перенесення потреб бізнесу у законодавче поле задля розвитку економіки країни», – зазначила Ніна Южаніна.

Оставить комментарий

avatar
250