Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поліцейські закликають мешканців Дніпропетровщини здати зброю (Відео)

Поліцейські закликають мешканців Дніпропетровщини здати зброю (Відео)
1 Жов 2019 20:40 | Обласні новини

Поліцейські Дніпропетровщини закликають мешканців здати зброю, яка знаходиться у них незаконно, та уникнуть адміністративної і кримінальної відповідальності. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

В жовтні на території держави проходить місячник добровільної здачі зброї, вибухівки, боєприпасів та спецзасобів. Про це повідомив начальник відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Андрій Алексєєнко.

«За незаконне поводження зі зброєю громадяни несуть кримінальну відповідальність за ст. 263, ст. 264 Кримінального кодексу України, від якої будуть звільненні лише в разі добровільної здачі зброї органам влади.

Крім цього, якщо у вказаний строк ви добровільно здаєте до підрозділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів, зможете зареєструвати її на себе і використовувати на законних підставах», — наголосив Андрій Алексєєнко.

Оставить комментарий

avatar
250