Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Участь співробітників податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області у змаганнях на чемпіонаті світу Bodyguard – 2019

Участь співробітників податкової міліції ГУ ДФС  у Дніпропетровській області у змаганнях на чемпіонаті світу Bodyguard – 2019
16 Вер 2019 13:15 | Обласні новини

У місті Києві пройшов десятий чемпіонат світу Bodyguard – 2019, де змагалися за перемогу 26 найкращих команд охоронців.

У змаганнях дебютували дві команди Державної фіскальної служби України, до складу яких увійшли троє дівчат та четверо хлопців із податкової міліції. Також на Bodyguard – 2019 були представлені команди правоохоронних відомств, спецслужб, а також служб безпеки президентів різних країн світу з Китаю, Білорусі, Молдови, Болгарії, Грузії, Румунії, Йорданії та Сербії.

Також, учасники долали смугу перешкод на автомобілі з ефектними прийомами екстремального керування транспортним засобом, змагалися зі стрільби з різних положень в умовах максимально наближених до бойових.

А на завершальному етапі – на швидкість шукали вибухові пристрої у транспортних засобах.

Незважаючи на те, що це був перший виступ у змаганнях такого рівня, команда Державної фіскальної служби України продемонструвала неабияку волю до перемоги і силу духу та набула цінного досвіду, за що була відзначена почесними медалями та сертифікатом десятого чемпіонату світу Bodyguard – 2019.

Оставить комментарий

avatar
250