Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У 2019-му «швидкі» Дніпропетровщини здійснили понад півмільйона виїздів

У 2019-му «швидкі» Дніпропетровщини здійснили понад півмільйона виїздів
13 Вер 2019 12:00 | Обласні новини

З початку 2019 року бригади екстреної медицини області виїжджали на виклики понад 500 тис разів. «Швидкі» вирушали на пожежі та місця ДТП, до хворих та породіль. Про це повідомив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги Радій Шевченко.

«Бригади екстреної медицини області оснащені сучасним обладнанням. У їхньому складі – кваліфіковані фахівці, які постійно відточують свою майстерність у спеціальному навчально-тренувальному центрі. З початку року бригади здійснили у різні точки регіону понад півмільйона виїздів», – зазначив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги Радій Шевченко.

Найбільше виїздів «швидкі» здійснили у Дніпрі та Кривому Розі – загалом понад 300 тис. Більш ніж 50 тис разів бригади виїжджали за викликами у Кам’янському, Павлограді та Нікополі.

Майже 46 тис викликів «швидких» пов’язані з нещасними випадками, травмами та отруєннями. Понад 370 тис виїздів зробили до хворих. Близько 4 тис разів «швидку» викликали на раптові пологи.

Оставить комментарий

avatar
250