Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА нагородили майже 50 тренерів та спортсменів області

У Дніпропетровській ОДА нагородили майже 50 тренерів та спортсменів області
12 Вер 2019 17:00 | Обласні новини

В облдержадміністрації до Дня фізичної культури і спорту України відзначили кращих тренерів та спортсменів області. Загалом – майже півсотні людей. Нагороди вручив т.в.о. голови ОДА Дмитро Батура.

«Значення фізичної культури і спорту в повсякденному житті важко переоцінити. Це не тільки здоровий спосіб життя, а ще й загартування характеру і волі. Дніпропетровщина завжди славилася високими досягненнями у різних видах спорту. Велика заслуга у цьому і самих чемпіонів, і, безумовно, їхніх наставників. Бажаю їм нових перемог і злетів», – зазначив т.в.о. голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура.

Серед нагороджених – тренери, спортсмени, директори ДЮСШ, президенти обласних федерацій із різних видів спорту, ветерани спорту.

«Важливо відчувати спортсмена, вміти налагодити з ним контакт, – сказав тренер збірної України з академічного веслування Анатолій Шишканов. – Тренувати одну людину і цілу команду – різні речі. Коли підбираємо гребців до «двійок», «четвірок», «вісімок», враховуємо не лише фізичні дані та ступінь підготовки, а й психологію, сумісність характерів».

Оставить комментарий

avatar
250