Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА топменеджерів навчають успішним стратегіям розвитку бізнесу 

У Дніпропетровській ОДА топменеджерів навчають успішним стратегіям розвитку бізнесу 
11 Вер 2019 13:20 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОДА стартував інтенсив для топменеджерів та керівників підприємств. Протягом трьох днів їх навчатимуть, як збудувати правильну стратегію розвитку для успішного бізнесу. 

«Вересень у Дніпропетровській ОДА – місяць знань. Ми підготували цілих три інтенсиви. Триденні тренінги – для топменеджерів та керівників підприємств, бізнес-леді та стартаперів, – розповіла Алла Кефель. – Хочемо, щоб підприємцям нашого регіону було легше працювати». 

Перший інтенсив вже стартував. Основні питання, які розбирають із топменеджерами та керівниками підприємств, –  правильна стратегія розвитку і побудова операційної системи.

«У багатьох підприємствах є проблеми, які стосуються напрямків розвитку. Якщо малий бізнес має невелику кількість людей і ми можемо прослідкувати ефективність кожного, то у великому бізнесі є великий баласт. Він обростає людьми, непотрібними процесами. Цього слід позбуватися, або перетворювати бізнес в еко-систему, у якій все функціонує ефективно», –  пояснив  тренер Руслан Бельтюков.

Оставить комментарий

avatar
250