Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині запровадять серію тренінгів із запобігання домашньому насильству

На Дніпропетровщині запровадять серію тренінгів із запобігання домашньому насильству
6 Вер 2019 13:00 | Обласні новини

На Дніпропетровщині планують запустити навчальний проект із запобігання та протидії домашньому насильству. До тренінгів долучаться освітяни, медики, поліцейські – всі, хто може зарадити проблемі. Про це стало відомо під час регіональної конференції у Дніпропетровській ОДА.

«Вперше у Дніпрі проводимо конференцію, де зібрали представників всіх профільних міністерств, які опікуються питаннями домашнього насильства. Це міністерства  соціальної політики, охорони здоров’я, освіти і науки, юстиції, поліція. Розберемо, як налагодити співпрацю, аби ефективно протидіяти цій проблемі», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай. 

Вона додала, що ефективно комунікувати профільних фахівців навчатимуть протягом року. Для цього запроваджують серію тренінгів.

«Про запобігання і протидію  домашньому насильству завжди багато говорять. Але чи не вперше ціла область вирішила системно і глибинно розбиратися з цим питанням. Є правильне рішення забезпечити людей знаннями», – наголосила радниця міністерки освіти і науки України Олена Масалітіна.  

Оставить комментарий

avatar
250