Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сорочинський ярмарок – місце, де радіє душа!

Сорочинський ярмарок – місце, де радіє душа!
27 Сер 2019 18:15 | Обласні новини

Хто з українців не чув слова «ярмарок»? З давніх-давен на нашій землі збиралися ці великі торги – ярмарки. Гончарі й ложкарі, ткалі й вишивальниці, бондарі й столярі, стельмахи й кошикарі, кушніри й лимарі, соленики й дьогтярі, бублейниці й кравці продавали на ярмарках свої вироби. Валками стояли на торжищах чумацькі мажі з сіллю та рибою. Кожний купував те, що не міг зробити сам.

На сьогодні Національний Сорочинський ярмарок – це єдиний в Україні захід, який дає якнайповніше уявлення і про нашу державу, і про її народ, а також про економіку, історію і культуру.

Первинна профспілкова організація працівників ГУ ДФС у Дніпропетровській області вже традиційно організовує відпочинок своїх членів і, зокрема, – відвідування Національного Сорочинського ярмарку.

От і цього року, 25 серпня, на неперевершене дійство потрапили працівники ГУ ДФС у Дніпропетровській області, які у захопленні від побаченого.

Гостей зі сцени вітав Микола Гоголь, який запрошував до участі у чудовій програмі заходу, зокрема, різноманітних розвагах.

Оставить комментарий

avatar
250