Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся кущовий семінар для платників податків у м. Кривий Ріг

Відбувся кущовий семінар для платників податків у м. Кривий Ріг
16 Сер 2019 10:05 | Обласні новини

У приміщенні Криворізького північного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведено кущовий семінар для суб’єктів господарювання м. Кривий Ріг та Криворізького району.

Фахівцями фіскальної служби розглянуто останні податкові зміни, особливості адміністрування податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), екологічного податку, рентної плати тощо.

Крім того, під час заходу приділено увагу передбаченому діючим законодавством праву платників на отримання податкової знижки. Розглянуто приклади найбільш поширених помилок, які допускають громадяни при заповненні податкових декларацій про майновий стан і доходи, та надано перелік підтверджуючих документів, необхідних для отримання податкової знижки. Наголошено на необхідності своєчасного та у повному обсязі нарахування, обчислення і сплати єдиного внеску.

Окрему увагу під час семінару приділено проведенню операції «Урожай», якою передбачено залучення до декларування та перевірки повноти нарахування і сплати податків сільськогосподарськими товаровиробниками, громадянами, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га і власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу. Наголошено на обов’язковому оформленні найманих працівників, які задіяні у сільськогосподарських роботах.

Оставить комментарий

avatar
250