Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заходи щодо детінізації відносин в аграрному секторі економіки у рамках операції «Урожай»

Заходи щодо детінізації відносин в аграрному секторі економіки  у рамках операції «Урожай»
15 Сер 2019 11:45 | Обласні новини

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДФС) повідомляє, що продовжується проведення заходів, спрямованих на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки та декларування доходів отриманих власниками земельних ділянок, площа яких складає понад 2 га у рамках операції «Урожай».

Для проведення зазначених заходів при ГУ ДФС створені робочі групи, до складу яких увійшли представники органів ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та місцевого самоврядування.

Станом на 01 серпня 2019 року дохід від продажу власної сільськогосподарської продукції задекларували 12 386 громадян – власників земельних ділянок площею понад 2 га.

Загальна сума задекларованих ними доходів від оброблення земельних ділянок площею понад 2 га, становить 84,9 млн гривень. Задекларовано податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) до сплати в розмірі 15,2 млн грн, до сплати військового збору задекларовано 1,3 млн гривень.

У рамках операції «Урожай» у травні – липні поточного року проведено                   4 виїзні наради, 12 засідань робочих комісій, як результат – залучено до декларування 366 громадян. Сума задекларованого ними доходу від продажу власної сільгосппродукції становить 9,9 млн гривень Сума ПДФО до сплати складає 1,6 млн грн, військового збору 0,1 млн гривень.

Оставить комментарий

avatar
250