Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для людини з талантом не існує бар’єрів!

Для людини з талантом не існує бар’єрів!
13 Сер 2019 09:25 | Обласні новини

Творчість є у кожного з нас. І те, як ми широко розкриваємо власний потенціал, залежить тільки від власника цього потенціалу. Захоплення, зацікавлення, інтереси – це безмежний світ можливостей для будь-кого.

Що відрізняє творчих людей від усіх інших? Вони бачать натхнення у всьому і можуть знайти його у найрізноманітніших місцях. Нові враження та емоції відкривають для творчих людей нове дихання.

От і фахівці ГУ ДФС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДФС) знаходять час, вільний від роботи та домашніх турбот, щоб приділити його своїм захопленням. Адже для людини з талантом і любов’ю до праці не існує перешкод.

Начальник відділу організації документування і роботи з документами управління організації роботи ГУ ДФС Елла Маклашова захоплюється таким унікальним видом мистецтва, як валяння. Володіючи секретами цього хенд-мейду, можна створювати абсолютно приголомшливі речі: одяг, аксесуари, красиві вироби для прикрашання дому, іграшки і навіть меблі. Червоні, сині, жовті, зелені пухнасті клубочки шерсті в руках майстра перетворюються на оригінальні прикраси – ексклюзивні капелюшки! Крім того, Елла Маклашова дуже любить в’язати. Ручне в’язання – це один із старовинних і захоплюючих видів рукоділля. В’язані речі навіть у руслі примхливої моди можуть довго прикрашати наш гардероб і талановита майстриня створює вишукані в художньому відношенні вироби, зокрема, комірці та комплекти – шапочки з шарфами.

Оставить комментарий

avatar
250