Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Від Дніпропетровщини на всеукраїнський конкурс найкращих молодіжних практик надійшло найбільше заявок

Від Дніпропетровщини на всеукраїнський конкурс найкращих молодіжних практик надійшло найбільше заявок
6 Сер 2019 10:30 | Обласні новини

Молоді активісти Дніпропетровщини подали 34 заявки на участь у всеукраїнському конкурсі найкращих практик. Вони представили найвдаліші проекти молодіжної роботи, реалізовані протягом року в містах і селах регіону. Загалом з усієї України на конкурс надійшло 157 заявок. Найбільша кількість – від нашого регіону. Про це розповів заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владислав Яцук.

«Найкращі практики обиратиме експертна комісія. Загалом визначать десять переможців. Результати конкурсу оголосять на ІІІ Всеукраїнському форумі молодіжних працівників та працівниць. Він проходитиме у Луцьку з 31 жовтня до 2 листопада», – зазначив заступник начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владислав Яцук. 

Всеукраїнський конкурс найкращих практик започаткували у 2017 році. Дніпропетровщина – у лідерах з організації молодіжної роботи. Серед майже 250 кращих практик, що увійшли до всеукраїнського каталогу, 20 представлені активістами регіону.

Оставить комментарий

avatar
250