Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпровський гімнаст здобув три медалі на юнацьких «Олімпійських іграх»

Дніпровський гімнаст здобув три медалі на юнацьких «Олімпійських іграх»
29 Лип 2019 13:00 | Обласні новини

Українські спортсмени здобули на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Баку 25 медалей. Це – найбільша кількість нагород за всю історію виступів національної збірної на міжнародних змаганнях. Свій внесок до загальної скарбнички зробив і дніпровський гімнаст Володимир Костюк. Він привіз зі столиці Азербайджану три медалі різного ґатунку. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Цього літа спортсмени Дніпропетровщини тішать своїми успіхами на міжнародній арені. Порадував і юний гімнаст Володимир Костюк. У хлопця вже є здобуте в команді «срібло» молодіжного чемпіонату світу. А тепер – і три нагороди так званих юнацьких «Олімпійських ігор», – зазначив начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

16-річний дніпрянин Володимир Костюк два роки не міг виступати через травми. І ось – «золото», здобуте в команді. А потім – ще й срібна медаль за особистий виступ на брусах, і бронзова – на коні.

Оставить комментарий

avatar
250