Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спортсмени Дніпропетровщини здобули вже три ліцензії на Олімпіаду-2020

Спортсмени Дніпропетровщини здобули вже три ліцензії на Олімпіаду-2020
25 Лип 2019 11:30 | Обласні новини

Наразі у всіх спортсменів світу активний період. Вони, виконавши нормативи, можуть здобути заповітний «квиток» на Олімпійські ігри-2020, які мають відбутися в Токіо. У «скарбничці» спортсменів Дніпропетровщини вже три ліцензії. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.  

«Для будь-якого спортсмена вагомим досягненням у кар’єрі є виступ на Олімпійських іграх, які проводяться раз на чотири роки. Спортсмени Дніпропетровщини – не виключення. Наразі вони беруть активну участь у змаганнях різних рівнів, вдосконалюють техніку, збагачують досвід. Уже маємо три ліцензії на Олімпіаду-2020, що пройде в Японії», – зазначили в управлінні. 

Першу ліцензію здобула легкоатлетка Ярослава Магучіх. На Чемпіонаті Європи U-20 з легкої атлетики, який проходив у Швеції, вона завоювала «золото».

Крім того, вона посіла третє місце на етапі «Діамантової ліги» у Стенфорді: подолала «гросмейстерську» висоту у 2 метри та стала наймолодшою спортсменкою, якій вдалось це зробити. Крім того, дівчина встановила юніорський рекорд України у стрибках у висоту.

Оставить комментарий

avatar
250