Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Миколаївській об’єднаній громаді вперше відбудеться дитячий аматорський турнір з футболу

У Миколаївській об’єднаній громаді вперше відбудеться дитячий аматорський турнір з футболу
24 Лип 2019 12:35 | Обласні новини

На Дніпропетровщині вперше відбудеться «Кубок голів ОТГ» з футболу. Змагання серед дитячих аматорських команд пройдуть у Миколаївській об’єднаній громаді 26-28 липня. Про це повідомили у Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування.

«Поштовх до проведення спільних спортивних змагань дали децентралізаційні фестивалі, які регулярно проходять в об’єднаних громадах. Це справді гарна нагода для учасників поспілкуватися, обмінятися досвідом, отримати нові враження та емоції. Миколаївська ОТГ запропонувала провести футбольний турнір для дитячих аматорських команд громад, і ми підтримали цю ідею», – розповіла директорка Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна. 

Позмагатися за «Кубок голів ОТГ» запрошують дітей 10-15 років. Турнір відбудеться за адресою: Дніпропетровська область, Петропавлівський район, с. Миколаївка, вул. Свободна, 1-А. Відбірковий етап змагань розпочнеться 26 липня о 9:00. Фінал Кубку – 28 липня.

Заявки слід надсилати на електронну адресу: chernoknijnaia.inna94@gmail.com. Деталі – на сайті або за телефоном: 050-030-77-84, Інна Олександрівна Чернокнижна.

Оставить комментарий

avatar
250