Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі відкрили фотовиставку, присвячену АТОвцям-музикантам

У Дніпрі відкрили фотовиставку, присвячену АТОвцям-музикантам
23 Лип 2019 14:40 | Обласні новини

5 героїв та 15 світлин. У Дніпропетровській облдержадміністрації відкрили фотовиставку, присвячену лауреатам фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Це талановиті музиканти з різних куточків області. Переглянути виставку можна до 23 серпня.

«Нова виставка – частина проекту «Заради них», який втілюємо вже третій рік. Сюжети та герої ніколи не повторюються. Цього разу ми вирішили поєднати цей проект із фестивалем «Пісні, народжені в АТО». На світлинах – п’ятеро лауреатів фесту. Фотосесію для бійців зробили у червні, безпосередньо на концерті у Дніпрі», – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

Кривий Ріг, Нікополь, Вільногірськ, Солоне. На фотографіях  – АТОвці з різних міст Дніпропетровщини. Є серед учасників і батько загиблого бійця – Олександр Головко.

«На фестивалі було дуже легко працювати із хлопцями. Вони були зібрані, думали про концерт, швидко «відкривалися» мені. На виставці є як постановочні фото, так і зроблені під час виступів учасників», – сказав фотограф Ігор Співак. 

Оставить комментарий

avatar
250