Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Табір «Усмішка» закрив першу та відкрив другу зміну

Табір «Усмішка» закрив першу та відкрив другу зміну
8 Лип 2019 10:45 | Новини Нікополя

Яскравим святом завершилася перша зміна у пришкільному таборі «Усмішка», куратором якого є профспілковий комітет Запорізької АЕС. На урочистій лінійці вихованцям подякували за активність та творчість і нагородили грамотами.

Потім всі 7 загонів, в яких за час відпочинку склалися творчі колективи, представили свої музично-театралізовані виступи, з яких вийшов гарний кліп-концерт.

Концерт закінчився дружньою дискотекою. А кульмінацією свята став ярмарок, де на зароблені за зміну гроші-лоси можна було купувати собі подарунки.

«Рада табору, яка складалася з представників загонів, працювала  активно. Дітям сподобалося відчувати себе дорослими. Саме за їх ініціативою у зміні відбулися оригінальні спортивні змагання. А ще самоуправління провело конкурс на кращий дизайн кімнати загонів», – розповіла старший вихователь Оксана Бєлан.

Відпочивати в «Усмішці» дітям дуже подобається. Вони охоче брали участь у квестах, малювали на асфальті рідне місто на честь його дня народження, проводили конкурси, відвідували басейн. Діти дуже цінують доброзичливе ставлення до них вихователів табору.

Наступна зміна вже розпочалася 4 липня. Її назва «Аквавіта – тримай хвилю». Оскільки у липні очікується спека, керівництво табору запланувало додати свіжості заходами з водою: буде свято Івана Купала,  День Нептуна, й інші різноманітні ігри.

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250