Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відзначили медалістів

У Нікополі відзначили медалістів
4 Лип 2019 12:10 | Новини Нікополя

У Нікополі свої золоті та срібні медалі отримали випускники 2019 року, які продемонстрували високий рівень знань за час навчання в школі та отримали документ про загальну середню освіту з відзнакою. Слід відзначити, що цьогоріч кількісний і якісний показник золотих та срібних медалістів порівняно з минулим роком зріс – 20 золотих та 18 срібних відзнак. Також, 3 нікопольських учні здали ЗНО на 200 балів.

Випускників вітав міський голова Андрій Петрович Фісак. Він звернувся до них із теплими словами напуття перед кроком у доросле життя. З його слів стало зрозуміло – потрібно ніколи не зупинятись на шляху до  поставлених цілей та шанувати батьків та педегогів, які виступають підтримкою для своїх дітей.

Також, вперше, за ініціативи міського голови, було започатковано традицію відзначати почесними нагородами педагогів, які підготували найбільшу кількість призерів ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та переможців інтелектуальних і мовознавчих конкурсів найвищого – Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. Це Андрощук Гражина Мячеславівна – вчитель польської мови КЗ «НСЗШ № 4» та Марценко Галина Олегівна – вчитель української мови і літератури КЗ «Гімназії № 15». За свою кропітку працю талановиті педагоги отримали з рук Андрія Петровича сертифікати на сумму 25 тис. гривень.

Оставить комментарий

avatar
250