Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікополь спортивний

Нікополь спортивний
15 Жов 2024 20:00 | Новини Нікополя
11 жовтня 2024 року, на платформі Lichess відбулася ДИТЯЧА ШАХОВА ЛІГА. Нікопольці грали в Першій Лізі і посіли ТРЕТЄ-призове місце поступившись більш потужним колективам Київська Каїса та Вінниця, випередивши команди з Одеси,Білої Церкви,Калуша, Львова, Мукачево і Києва. За команду грали: 1. Міхно Артем-30 (тренер Бендерський Валерій), 2. ШевченкоДанило -14 (тренер Григор’ян Давид), 3. Косухін Максим-13 (тренер Григор’ян Давид), 4. Кучинський Артем-9 (тренер Григор’ян Давид та Мартіян Олександр), 5. Дмитришин Костянтин -6 (тренер Мартіян Олександр), 6. Бєляшевський Микита- 6 (тренер Носенко Сергій), 7. Праник Ілля -6 (тренер Григор’ян Давид), 8. ГородничаДар’я -6 (тренер Григор’ян Давид), 9. Шємрук Віктор- 3 ( тренер Григор’ян Давид). В загальному заліку Нікопольці опинились на 19 місці із 125 команд.
З 9 по 11 жовтня на скеледромі “Гіперіон” міста Києва відбувся фінал етапів Кубків України зі скелелазіння серед дорослих в дисципліні трудність. Вихованець КЗ НДЮСШ «Трубник» Євген Константинов став срібним призером змагань і виконав норматив Майстра спорту України зі скелелазіння.
Вітаємо Євгена і його тренерів-викладачів Вікторію Лось та Олену Александрову з успішним виступом!
13 жовтня відбувся Кубок міста Вінниці з тенісу настільного. Вихованка КЗ НДЮСШ «Трубник» Анна Дерлюк, яка проживає в місті Вінниця і навчається в КЗ ВСЛ, зайняла перше місце. Вітаємо Анну та її тренера-викладача Вадима Шевченка з перемогою!
П’ять призових місць здобули спортсмени КЗ «ДЮСШ №1» на Відкритому Чемпіонаті Дніпропетровської області з вітрильного спорту, що проходив з 11 по 13 жовтня у м. Дніпро. У змаганнях прийняло участь близько 30 спортсменів з міст: Дніпро, Запоріжжя та Нікополя. Наші спортсмени були представлені у двох класах. У класі «Європа» всю сходинку п’єдесталу пошани зайняли Нікопольські спортсмени: 1 місце – Аліна ШАЛЯГІНА, 2 місце – Олександр АЛЕЙНИКОВ, 3 місце – Михайло СИЗЬКО. У класі «RS Terra» чемпіонкою стала Вероніка РЕВУНКОВА, а бронзу виборола Марія ШУГА. Всі спортсмени вихованці тренера-викладача Олега ІЗЮМЦЕВА.
Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з успішними виступами і бажаємо надалі займатися улюбленою справою та прославляти рідне місто Нікополь!

Оставить комментарий

avatar
250