Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поглиблюємо звʼязки з міжнародними партнерами для реалізації ініціатив, що покращать якість надання послуг централізованого водопостачання у м.Нікополь

Поглиблюємо звʼязки з міжнародними партнерами для реалізації ініціатив, що покращать якість надання послуг централізованого водопостачання у м.Нікополь
15 Жов 2024 19:57 | Новини Нікополя
Нещодавно провели онлайн-конфренцію з нашими партнерами в рамках реалізації проекту “WaterWorX Підтримка українських водоканалів сектором питної води Нідерландів”. WaterWorX реалізується компанією VEI B.V. за дорученням Міністерства закордонних справ Нідерландів та за підтримки Посольства Нідерландів в Україні.
Нагадуємо, що Нікополь є одним з 5 міст України, який приймає участь у цьому проекті, метою якого є відновлення та покращення якості послуг водопостачання і водовідведення для споживачів.
Наше місто на онлайн-зустрічі представляли перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Обиденна, керуючий справами виконкому Наталя Горболіс, очільник КП “Нікопольводоканал” Олександр Шепетько та керівники низки профільних управлінь і відділів виконкому.
В ході обговорення приділили увагу існуючим потребам та кризовим викликам, з якими щодня стикається водоканал міста, деталізували кроки виконання Меморандуму між VEI B.V. та Нікопольською міською радою. Реалізація цієї угоди передбачає забезпечення водоканалу міста придбанням обладнання, матеріалів та допомогу в покращенні послуг з централізованого водопостачання і водовідведення.
Наразі, в рамках реалізації проекту наше місто вже отримало від міжнародних партнерів каналопромивну машину та 2 екскаватори.

Оставить комментарий

avatar
250