Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у Нікополі

Відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у Нікополі
10 Жов 2024 18:59 | Новини Нікополя
Під головуванням першого заступника міського голови Тетяни Обиденної за участі керівників управлінь та відділів виконкому й представників місцевого бізнесу прийшло засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Нікополь.
Серед ключових питань, на засіданні було обговорено проект рішення міської ради “Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення обʼєктів торгівельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення на території Нікопольської територіальної громади”.
Було заслухано рекомендації підприємців та можливі варіанти удосконалення Положення. Тетяна Обиденна запевнила учасників засідання, що ці пропозиції буде обовʼязково детально розглянуто та опрацьовано.
Окремо в рамках засідання було заслухано інформацію про підготовку проекту бюджету Нікопольської громади на 2025 рік та проведено обговорення й внесення пропозицій щодо заходів до Програми розвитку малого та середнього підприємництва в м.Нікополі на 2024-2026 роки.

Оставить комментарий

avatar
250