Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про спортивні досягнення нікопольців

Про спортивні досягнення нікопольців
2 Жов 2024 18:50 | Новини Нікополя
Талановиті мешканці Нікополя показують свою силу та завзятість на чемпіонатах різних рівнів не тільки в Україні, а й поза її межами.  29 вересня у Дніпрі на стадіоні Олімпійські резерви пройшли календарні ігри чемпіонату Дніпропетровської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 2024/2025 сезону, І ліга. Дві команди ДЮСШ «Електрометалург», U-13 та U-12, зуміли виграти у своїх суперників з м. Дніпро з рахунками 1:7 (МДЮСШ-2, м. Дніпро – ФК Нікополь) та 3:2 (ФК Нікополь – ДЮСШ-7, м. Дніпро). Команди тренують тренери : Сергій МЕДЖОРІН і Володимир ТЕРЕЩЕНКО.
28-29 вересня в місті Вендам (Нідерланди) відбувся Міжнародний турнір «IVJK – 2024» з дзюдо, в якому прийняли участь понад 600 учасників з трьох країн. Вихованець КЗ НДЮСШ «Трубник» Фельдман Олександр, який зараз тимчасово проживає та тренується в місті Менхенгладбах (Німеччина), серед юнаків U-12 в ваговій категорії до 30 кг. став бронзовим призером змагань. Вітаємо Олександра та його тренера-викладача Олександра Темураєва з успішним виступом.
28 вересня в Дніпрі пройшов Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед молодших кадетів U17. Вихованці НДЮСШ «Трубник» Альбіна Мусієнко, Денис Мулик і Олександр Рибалко, які навчається в ДФКС (Дніпропетровський фаховий коледж спорту), вдало виступили на цих змаганнях. Альбіна в ваговій категорії 63 кг. зайняла перше місце і піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу, а Денис в ваговій категорії 55 кг. і Олександр в ваговій категорії 66 кг. вибороли бронзові медалі. Вітаємо наших спортсменів та їх тренера-викладача Олександра Темураєва з успішними виступами.
З 27 по 28 вересня в Києві на базі фестивалю SPACE V ANNIVERSARY відбувся I етап Кубку України зі скелелазіння у дисципліні болдеринг. Вихованець КЗ НДЮСШ «Трубник» Євген Константинов став бронзовим призером змагань. Вітаємо Євгена та його тренерів-викладачів Вікторію Лось і Олену Александрову.
Єва Стєнкова – вихованка ДЮСШ ” Електрометалург” здобула 2 місце в олімпійському виді – двоборство та 3 місце молодіжного чемпіонату Європи і норматив Майстра спорту України у французькому місті Труа 25-27 вересня 2024 року. Наразі, через війну, Єва з родиною живе і тренується у Болгарії, але продовжує виступати за Україну, місто Нікополь та спортивну школу “Електрометалург”.
Вітаємо учасників замагань! Нехай ваші перемоги не будуть останніми, а кожне старання і наполеглива праця обов’язково призводять до призових місць і заслужених перемог!

Оставить комментарий

avatar
250