Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулось засідання робочої групи зі стратегічного планування

Відбулось засідання робочої групи зі стратегічного планування
20 Вер 2024 19:49 | Новини Нікополя

Під головуванням першого заступника міського голови Тетяни Обиденної відбулось засідання робочої групи зі стратегічного планування, на якому

Розглядалося питання про внесення змін та доповнень до Стратегії розвитку міста Нікополя до 2027 року. Для дотримання публічності та відкритості ми сьогодні захід проведено в режимі онлайн/офлайн.

На засідання були присутні секретар Нікопольської міської ради Іван Базилюк, а також начальники управлінь та відділів Нікопольської міської ради.

– Стратегічний план розвитку є основним документом місцевого самоврядування і потребує відповідних корегувань. Через постійні ворожі обстріли наше місто має пошкодження критичної, промислової, житлової, соціальної інфраструктури. Але головним питанням для нас залишається безпека нікопольців. Розуміємо, що коштів міського бюджету недостатньо для відновлення об’єктів життєзабезпечення міста, тому міська влада максимально вживає заходи щодо розповсюдження інформації з проблем міста серед європейських донорів, грантодавців, благодійних фондів та інвесторів, – зазначила Тетяна Обиденна.

Стратегію наразі актуалізовано, її проєкт подано на розгляд міської ради.

Оставить комментарий

avatar
250