Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відкрили два цифрових освітніх центри

У Нікополі відкрили два цифрових освітніх центри
19 Вер 2024 18:54 | Новини Нікополя

Міська влада Нікополя продовжує плідно співпрацювати з різними благодійними організаціями, залучаючи до міста корисні та інноваційні проєкти, які позитивно впливають на життя громади. Сьогодні, завдяки спільним зусиллям та співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд Стріт чайлд Україна», в рамках реалізації Проєкту «Розширення освіти у надзвичайних ситуаціях. Цифрова трансформація» в нашому місті відкрито два безпечних цифрових освітніх простори на базі укриттів освітніх закладів.

Ці простори створені для того, щоб забезпечити дітям та молоді безпечні умови для навчання, спілкування та розвитку навіть в умовах воєнного часу. Благодійний фонд взяв на себе фінансування ремонтних робіт, оснащення приміщень ноутбуками, сучасною оргтехнікою та зручними меблями, що створює комфортну атмосферу для різнобічної діяльності.

Новостворені цифрові центри стануть важливими осередками, де нікопольські діти матимуть змогу надолужувати освітні втрати та розвивати свої навички щодо користування сучасними технологіями. У цих просторах передбачено все необхідне для цього.

Міський голова Олександр Саюк висловив щиру подяку Благодійному фонду «Стріт чайлд Україна» за суттєву підтримку в реалізації цього важливого проєкту.

– В умовах війни такі ініціативи мають надзвичайно велике значення для збереження якості освіти та емоційного добробуту дітей. Злагоджена співпраця між міською владою та благодійними організаціями є важливим прикладом того, як спільні зусилля можуть сприяти розвитку громади та забезпеченню її потреб у найскладніші часи, – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250