Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Використовуйте Є-приймальню для комунікації з міською владою!

Використовуйте Є-приймальню для комунікації з міською владою!
21 Сер 2024 18:38 | Новини Нікополя
Вже четвертий місяць у Нікополі працює електронна приймальня. Її було створено в рамках проєкту EUACI «Міста доброчесності», який фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.
Ця сучасна електронна платформа робить спілкування з місцевою владою значно простішим та зручнішим для громадян. Більше не потрібно витрачати час на черги та паперову бюрократію – все можна вирішити онлайн, що особливо важливо під час воєнного стану.
Для того, щоб написати заяву, подати звернення, запит на інформацію або повідомити про корупцію, треба перейти за посиланням https://nk-priymalnya.gov.ua/ecab/, підтвердити свою особу за допомогою ДІЯ-підпису, BANK ID або електронного підпису, створити електронний кабінет, написати звернення, надіслати його та очікувати відповідь.
Користуйтеся можливістю спілкуватися з владою зручно та ефективно – електронна приймальня для вас відкрита цілодобово. Це ще один доказ того, що наше місто рухається вперед, впроваджуючи інновації для покращення якості життя своїх мешканців.

Оставить комментарий

avatar
250