Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні служби міста Нікополь сумлінно виконують свою роботу.

Комунальні служби міста Нікополь сумлінно виконують свою роботу.
12 Сер 2024 15:10 | Новини Нікополя
Попри постійні обстріли з боку російських військ, комунальні служби нашого міста сумлінно виконують свою роботу. У першу чергу, за завданням міського голови Олександра Саюка, бригади комунальників спрямовують свої зусилля на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів. Вони оперативно ремонтують пошкоджені будинки, відновлюють інфраструктурні об’єкти та прибирають уламки, що залишаються після атак.
Крім того, комунальні служби продовжують виконувати свою звичну роботу з благоустрою міста та утримання його в чистоті. Регулярно проводяться роботи з прибирання вулиць, парків та скверів, вивозу побутового сміття та негабариту, а також догляду за зеленими насадженнями. Це дозволяє зберігати місто в належному стані навіть у воєнний час.
Цього тижня комунальники проводити поточний ремонт аварійних ділянок дороги на вулиці Трубченка, а також заливали бітумною мастикою тріщини асфальтобетонного покриття дороги на вулиці Херсонській для того, щоб зберегти його від подальшого руйнування.
Траву косили на алеях Червоній та Каштановій, розділовій смузі вулиці Електрометалургів, на узбіччі вулиць Раїси Кириченко, Соборної, Європейської, Преображенської, Педагогічної (колишня Станіславського), Світлої, Іллі Рєпіна, Лісної, 50-річчя НЗФ, Бориса Мозолевського, Івана Піддубного, а також на кварталах приватного сектору, дитячих майданчиках та на міському кладовищі.
Планування грунту проводили вздовж вулиці Незалежності України та на центральній алеї проспекту. Рівні узбіччя забезпечують зручний доступ до всіх ділянок, де необхідно провести скошування трави, що підвищує ефективність та якість виконання робіт.
Комплексне прибирання дороги велися на проспекті Трубників, на вулицях Незалежності України (колишня Першотравнева) та Патріотів України.
На вулиці Героїв Чорнобиля очищали відкритий зливовий лоток від сміття та мулу.
На перехресті проспекту Трубників та вулиці Педагогічної електрики встановлювали та підключали світлофори для пішоходів для забезпечення впорядкованого руху.
На проспекті Трубників продовжувалися роботи щодо оновлення автобусних зупинок. Комунальники замінили старий профнастил на новий та пофарбували конструкцію.

Оставить комментарий

avatar
250