Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Робота комунальних служб міста Нікополь

Робота комунальних служб міста Нікополь
6 Сер 2024 14:47 | Новини Нікополя
У нашому місті, яке щоденно зазнає ворожих обстрілів, комунальники виконують свої обов’язки, очищаючи міські вулиці від уламків, ремонтують пошкоджені комунікації та забезпечують стабільну роботу інфраструктури.
Міський голова Олександр Саюк регулярно координує роботу комунальних служб, ставить перед ними конкретні завдання та перевіряє їх виконання. Така організація сприяє тому, що навіть в умовах постійної небезпеки, місто продовжує жити та функціонувати.
Цього тижня комунальні служби міста оперативно ліквідували наслідки обстрілів, зокрема вивозили уламки та надавали допомогу у вигляді будівельних матеріалів для екстреного ремонту житла. Окремі бригади затуляли розбиті вікна та дахи OSB-плитами та банерами. Бригада електриків відновлювала лінії зовнішнього освітлення, які були пошкоджені вибухами снарядів.
Роботи з благоустрою, що проводяться комунальниками, роблять наше місто більш комфортним, наскільки це можливо в умовах постійної ворожої агресії. Цього тижня косовицю проводили на узбіччі вулиць Довгалівській, Святомиколаївській (колишня Рижикова), Тараса Шевченка, Прикордонників (колишня В.Усова), Запорізькій, Отаманській, Микитинській, Незалежності України (колишня Першотравнева), В’ячеслава Чорновола (колишня Шульгіна) та Патріотів України. Також траву косили у парках та скверах міста.
Вирівнювання узбіч є необхідним для ефективного покосу трави за допомогою спеціалізованої техніки. На вулиці Патріотів України рівняли грунт, викорчовували старі пні, вивозили сміття. На центральній алеї проспекту також розрівнювали землю.
Проводити капітальний ремонт доріг зараз неможливо, але підтримувати стан доріг у належному стані та запобігати їх подальшому руйнуванню необхідно для того, щоб уникнути аварійних ситуацій, а також знизити знос громадського транспорту та автомобілів. Поточний ремонт дороги цього тижня комунальники проводили на вулицях В’ячеслава Липинського (колишня Хлястикова), Європейській (колишня Малиновського) та Херсонській.
Для забезпечення впорядкованого руху транспорту електрики проводили монтаж транспортних світлофорів на перехресті проспекту Трубників та вулиці Педагогічної.
На площі Незалежності продовжували роботи з оновлення автобусної зупинки: фарбували та монтували профнастил.
Квітники прополювали у сквері на площі Незалежності. Доглянуті клумби підвищують настрій мешканців.

Оставить комментарий

avatar
250