Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні служби міста працюють

Комунальні служби міста працюють
3 Чер 2024 17:52 | Новини Нікополя
Нікополь продовжує жити і працювати, незважаючи на постійні ворожі обстріли. Місто стійко витримує ці випробування завдяки злагодженій роботі комунальних служб, які допомагають нікопольцям, проводять екстрений ремонт пошкодженого житла та прибирають уламки.
Міський голова Олександр Саюк регулярно спілкується з керівниками комунальних підприємств та мешканцями міста, щоб вчасно реагувати на їхні потреби та проблеми.
Незважаючи на небезпеку, комунальники забезпечують чистоту на вулицях нашого міста. Цього тижня вони косили траву на кварталах приватного сектору, дитячих майданчиках, у скверах та парках, а також на узбіччі доріг таких вулиць як Херсонська, Ярмаркова (колишня Кооперативна), Незалежності України (колишня Першотравнева), Перспективна, Соборна, сквер, 50-річчя НЗФ, Пилипа Орлика, Іллі Рєпіна (колишня Некрасова), Світла, Електрометалургів, Європейська (колишня Малиновського) та Георгія Нарбута (колишня Корбута).
У скверах та на алеях міста обрізали парость.
Комунальники продовжували вирівнювати грунт на узбіччі вулиць Тараса Шевченка та Електрометалургів. Виконання таких робіт дозволить спростити догляд за трав’яним покриттям.
Також на вул. Електрометалургів ремонтували зупинки громадського транспорту.
Окремі бригади проводили комплексне прибирання міських доріг.
Крім того, цього тижня комунальники почали підготовчі роботи щодо запуску міських фонтанів.
Поточний ремонт проїжджої частини доріг тривав на проспекті Трубників і на вулицях Незалежності України (колишня Першотравнева), Чумацькій, Луговій та Гайдамацькій.
Роботи щодо вивозу твердих побутових відходів та негабариту тривали кожного дня. Контейнерні майданчики утримували в чистоті.

Оставить комментарий

avatar
250