Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Семикласники будуть навчатися за новими підручниками

Семикласники будуть навчатися за новими підручниками
31 Тра 2024 20:29 | Новини Нікополя
Вже з першого вересня юні нікопольці – учні 7-х класів, які навчаються за програмою «Нова українська школа», будуть опановувати знання за новими підручниками. На цьому тижні бібліотеки загальноосвітніх закладів Нікополя отримали перший транш з 1434 примірників підручників з біології та геометрії, які були надруковані державним коштом.
– Загалом на 2024 рік заплановано оновлення всього фонду підручників для 7-х класів нікопольських загальноосвітніх закладів, який налічує 21 найменування предметів, – розповідає консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників НМР Наталія Іванова. – Тож, незабаром очікуємо ще поповнення фонду навчальних матеріалів освітніх закладів міста. Звісно, при замовленні враховано кількість дітей відповідного віку та кількість вчителів. Можу запевнити – якщо все піде за планом, то вже до початку навчального року всі учні 7-х класів нашого міста будуть вчитися за новими підручниками.
Як бачимо, навіть в умовах онлайну нікопольські учні продовжують навчання за допомогою сучасних навчальних матеріалів. І робота в цьому напрямку триває.

Оставить комментарий

avatar
250