Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УВАГА! Невикористану громадянами субсидію виконавцями послуг з особових рахунків споживачів повернуто до державного бюджету

УВАГА! Невикористану громадянами субсидію виконавцями послуг з особових рахунків споживачів повернуто до державного бюджету
18 Чер 2019 15:15 | Новини Нікополя

До Управління в червні стали звертатись громадяни з питанням, чому станом на травень в їх особистих кабінетах по газопостачанню, водопостачанню, електропостачанню була переплата, а у червні з’явився борг. Пояснення з цього питання одержувачі житлових субсидій мають вимагати у надавачів комунальних послуг.

Порядок розрахунку та повернення до бюджету невикористаних сум субсидії на газо-, та електропостачання, які використовуються для опалення, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2016 р. № 534 «Деякі питання надання субсидій для відшкодування витрат на оплату послуг з централізованого опалення (теплопостачання), постачання холодної води та гарячої води і водовідведення та послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення». Найбільше звернень надходить з питання боргів за газопостачання.

Відповідно до п. 2 вищезазначеної постанови розрахунок невикористаних сум субсидії в разі використання газу для індивідуального опалення проводиться виробником/виконавцем послуги з газопостачання станом на 1 травня нового неопалювального сезону за особовим рахунком кожного споживача.

Оставить комментарий

avatar
250