Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі провели навчання з питань здійснення публічних закупівель

У Нікополі провели навчання з питань здійснення публічних закупівель
12 Січ 2022 14:55 | Новини Нікополя

Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні є наразі найбільшою програмою у сфері боротьби та протидії корупції в нашій країні.

Місто Нікополь підписало Меморандум про взаєморозуміння з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні та стало одним з п’яти міст в Україні, які приєднались до програми «Міста Доброчесності».

Мета програми – мінімізація корупційних ризиків в діяльності міської ради та її виконавчих органів.

На підставі Меморандуму, рішенням міської ради у 2020 році було затверджено «План Доброчесності», який передбачає ряд заходів, направлених на мінімізацію корупційних ризиків, в тому числі у сфері публічних закупівель.

Два дні поспіль, 11-12 січня 2022 року, за фінансової підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні, для закупівельників Нікополя було проведено семінар з питань, визначених Планом Доброчесності, а саме:

Окрім цього на семінарі були розкриті питання щодо основних змін законодавства у сфері публічних закупівель, особливості переходу від тендерного комітету до уповноваженої особи, алгоритм проведення спрощених закупівель та інші.

Оставить комментарий

avatar
250